Din drum #150

Warsenal – Feast your eyes (2019)

Ceva formație de thrash-speed din Canada, partea franceză dacă-mi amintesc bine, Montreal sau ceva. Un album slab, doar ca să fie, un album care cu puțină atenție ar fi putut fi un pic mai bun. Lipsa de inventivitate nu este suplinită nici măcar de dorință, discul curge la fel de la cap la coadă, nu este nimic de semnalat pe el. Nu-l recomand, nu văd vreun rost în a face asta, este slab rău.

Impiety – Versus All Gods (2019)

Thrash-black-death din Singapore. Albumul ăsta este în zona aia de clasic al genului, din ăla rău, direct, fără floricele, chestie din aia raw care te pocnește-n cap. Cum îl apreciez? Băi, ca pe un album bun, care trebuie ascultat, plus că vine din zona aia, unde nu am spune că există prea multă istorie pe treaba asta. Se dă bine pe discul ăsta, se dă bine rău. Încercați-l, nu cred că o să regretați.

Owl – Nights in distortion (2018)

Ceva doom-death depresiv, pogorât asupra noastră din Germania. În genere deloc rău, aș spune că merită ascultat. Bine executat, bine punctat, bine aranjat, nemții fac tot ce trebuie pentru ca treaba asta în genere necunoscută să impresioneze în clipa în care dai de ea. Recomand, merită măcar o ascultare, nu strică sub nici o formă.

Speedbreaker – Built for speed (2014)

Știu, e mai vechi, asta este, muzica nu are vârstă, plus că acum am dat și eu de el. Niște heavy cu speed și cu punk, așa le stă bine trupelor nemțești. Nimic deosebit la el, deși cred că merită aruncată o ureche pentru abordarea pe care o au și pentru că reușesc cumva să țină stilurile astea pe linie de plutire, mai ales la comun. Nu recomand, însă cred că o ascultare nu strică.

Urn – Iron Will Of Power (2019)

Finlandezi și ceva black/metal. Sulphur, Axeleratörr, Gravementor și Pestilent Slaughter se chinuie, doar că nu le prea iese. Pentru genurile abordate albumul este mult prea melodic. Trecând de asta, este și mult diluat de aranjamentele existente. Inventivitatea este zero spre minus și nici interpretarea nu ajută. Nu recomand, ar fi păcat să fac asta.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: