Din drum #149

Bestia – Cold winds of death (2019)

Black metal din Polonia. Scena de acolo oferă lucruri bune, așa că și albumul ăsta aș spune că se înscrie printre ele. Bine făcut, bine interpretat, cu o concepție care-l face agreabil, adică tot ce trebuie să te facă să reziști la un asemenea disc, mai ales dacă nu ești fanul genului. Buni băieții ăștia, bună scenă rock are Polonia, dacă ajung acolo promit că mă duc la un concert de-al lor.

The Black Vomit – The Herald Of Doom Returns (2019)

Black, death, thrash, poate nu neapărat în ordinea asta, sosind din Olanda. Agresiv cât încape, dar aș spune că asta este și singura calitate pe care o demonstrează. Tehnic nu stau deloc bine băieții ăștia, iar în materie de inventivitate e jale mare, unele riff-uri parcă le-au luat de prin alte părți și le-au pus direct în piesă. Nu cred că merită timpul pierdut, e aiurea să asculți albume din astea.

Aesculeta – Restless Souls (2019)

Atmosferic black-metal din Rusia. Ei, de data asta este un album rusesc bun. Băieții se pricep bine la ce fac, albumul este scris și aranjat bine, are o doză de proaspăt care atrage, iar plictiseala nu se instalează prea repede și ăsta este un semn cât se poate de bun. Recomand măcar o ascultare, Aesculeta chiar fac treabă serioasă aici, e păcat să nu o auziți măcar o dată.

Poltergeist – An Accumulation of Anguish (2019)

Black-metal, de data asta de la americani. Din ăla direct, fără sentiment, fără artă, așa cum este al rușilor de mai sus. Tot ce pot aprecia la discul ăsta este pedala apăsată de la prima la ultima piesă a discului, pedală care nu coboară sub nici o formă. În rest aș spune că nu este nimic deosebit la acest disc, unul care poate fi trecut cu vederea. Eu personal nu-l recomand, nu văd de ce aș face asta.

Numento – The Cataclysm (2019)

Un fel de progresiv cu ceva death melodic, cam asta am auzit eu pe discul celor de la Numento, formație ce vine din Finlanda și are ca principal vocalist o tipă. Tipă care nu sună rău, doar că exagerează în unele momente. Un disc departe de a fi rău, dar un disc destul de fad încât să nu lase vreo amintire deosebită. Eu aș trece peste el, sunt multe chestii de gen mai bune decât albumul ăsta.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: