Din drum #148

Syryn – Beyond the Depths (2020)

O trupă canadiană ce prestează heavy, power și thrash, având la voce o tipă. Combinația asta nu era sortită să dea rezultate și, cum era de așteptat, nici nu a dat. Albumul este sălciu, lălăit, lungit aiurea, cu momente care se doresc epice și cu o voce care nu are ce să caute sub nici o formă în așa ceva. Nu-l recomand, m-am plictisit înfiorător cu el.

Indign – Autumn Storm (2020)

Heavy combinat cu ceva metal, venind de pe tărâmuri americane. Aș spune că de fapt e mai mult metal, îndreptat mai ales către death. Nu este nici pe departe un album care să iasă cu ceva în evidență, este și el un disc să fie și de care probabil trupa este mândră, are ceva în plus în discografie sau orice altceva. Nu-l recomand, ar fi păcat să vă chinuiți cu el.

Miwa – Hell Is Real (2020)

Tot ceva heavy metal și tot din USA. Primul lucru care m-a durut a fost vocea. E mult prea gâjâită pentru partitura de care ar fi nevoie acolo și asta se vede, deranjează imediat. Alt album slab, alt album care nu reușește mai nimic, alt album care se duce de la cap la coadă fără să spună nimic. Păcat, sunt unele mici lucruri bune pe el, dar sunt făcute praf, așa este să fie. Nu recomand.

Sorrowfield – Nightsky Dragonfly (2019)

Băieții ar vrea să cânte un fel de gothic, doar că ce este acolo nu le iese deloc. Deloc-deloc, adică albumul este nul, sunt discuri românești de mâna a treia care-s mai promițătoare decât chestia asta ascultată de mine aici. Mi se pare genul de disc pe care se greșește de la concepție la interpretare, treaba aia care rar se face praf cu totul, aia deosebită. Treceți peste el.

Electric Poison – Live Wire (2019)

Heavy combinat cu ceva bucăți de speed și poate și ceva power, albumul sosind din Brazilia. De ce are numele unei piese Motley Crue nu știu, nimic din ce-i acolo nu mi se pare a avea legătură cu trupa, dar poate că nu la formația aia se refereau. Albumul este slab, făcut la nivel de amatori, nu merită atenția, sunt lucruri mult mai bune de făcut decât de ascultat minunea asta.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: