Din drum #143

Master Sword – The Final Door (2019)

Power-metal de la americani. Uof, nu se mai termină cu genul ăsta! Pe cuvânt, ar trebui să se termine. Albumul este atât de prost încât nici nu știu ce cuvinte să găsesc pentru a vă povesti asta. Vocea este ieșită din el, trupa mi se pare lipsită de orice inventivitate, bașca lucrurile care se cântă îmi pare că se cântă fără nici un fel de chef. Nu recomand. Deloc-deloc nu fac asta, evitați fără probleme.

The Acacia Strain – It Comes in Waves (2019)

Tot americani, numai că ăștia-s ceva mai duri, pe la metalcore sau orice prin zona aia, că mi-e greu să diferențiez brambureala din partea de coreală. Un album egal cu zero, desigur, dacă zero ar reprezenta ceva pozitiv. Eu nu am găsit nimic de ascultat pe el, habar nu am de ce există așa ceva, mi se pare lugubru de trist și trist de lugubru. Nu-l recomand, nu am de ce.

Stone Mountain – Roots (2019)

Trecem la ceva hard&heavy din Suedia, care începe cu niște sunete de motor. Previzibil, nu? Well, avem parte de un album curat și corect pe zona sa, dar un album care nu trece de partea asta. Păcat, eu cred că se putea mai mult. Nu zic, este de ascultat, unora ar putea să le placă mai mult decât mi-a plăcut mie, dar cu toate acestea nu-l recomand. Însă dați o ascultare, nu se știe niciodată…

Norwald – Madness And Heroes (2019)

Power cu apucături simfonice și epice, sosind tocmai din Spania, o țară epică. Lol. Albumul pleacă bine, numai că pe parcurs dă cu toate de gard, așa cum de altfel mă și așteptam. Rezultă un album care se repetă, plicticos până la lacrimi, trist în toate cele ale lui, un album de la care aștepți un singur lucru, să se termine. Nu pot să recomand așa ceva, ba dimpotrivă, evitați.

Blakk Ledd – Ignite Your Life (2019)

Heavy combinat cu hard-rock, sosind de la ceva suedezi. Se pare că se umple piața de trupe sosite pe zona asta, chestie care nu este rea, dar nici bună. Un album care ar fi putut fi bun, doar că nu a fost să fie așa. Suedezii au ales să repete fără vreun pic de inventivitate temele pe care le știm deja pe zona asta, așa că discul este extrem de redundant. Poate data viitoare le iese mai bine, acum nu le-a ieșit.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: