Din drum #142

Cro Mags – From the grave EP (2019)

EP-ul celor de la Cro Mags nu este tocmai chiar rău, mai ales că pe prima piesă îl au invitat pe Phil Campbell și băiatul livrează, nu glumă. Este ritmat, un heavy cu ceva inserții de thrash așa cum trebuie, piesele sunt ce trebuie să fie, aranjamentele îl fac să pară că vine din zona din care trebuie să vină, pe scurt… numai bun de ascultat. Eu îl recomand, nu face rău. Ah, hardcore dacă vorbim de stil.

Democreator – Prelude of death (2019)

Din ce am descoperit eu, gașca asta este din Paraguay. De cântat cântă un thrash metal combinat cu ceva death, că tot sunt înrudite. Sunt tare răi, sunt foarte agresivi, de altfel consider că doar de prin zona asta mai vine ceva thrash din ăla serios, dar asta este cam tot. Ce am auzit aici am auzit de alte zeci de ori la alte trupe, așa că inventivitatea trage albumul în jos. Recomand, culmea, o ascultare.

Dirty Grave – Sin after death (2019)

Brazilieni. Și muzica lor este ceva ce aduce a thrash metal combinat cu ceea ce băga Black Sabbath în zilele de început. Una peste alta a fost un album extrem de ciudat și neașteptat, sosit de la o formație care cred că este abia la al doilea album de studio. Nu-l recomand neapărat, este greu de dus și are probleme mari de coeziune, dar poate că o ascultare vă va spune altceva cân vine vorba de voi.

Psychaotic – Psychaotic (2018)

Un album ceva mai vechi, am dat de el întâmplător când bântiuam pe Bandcamp. Germani și death metal la granița cu grindcore, vai de coada mea ce-i acolo. Un album care îndoaie vecinii și risipește spiritele rele ale lerului, cu ce este aici faci treabă serioasă în materie de cumpărat și apartamentele vecine la prețuri mici. Ei, glumeam. E oricum un album care va întoarce pe dos liniștea blocului.

Phobiatic – Phobiatic (2019)

Alt album ceva mai vechi, din 2017, album ce vine din Germania și bagă pe death metal. Nu bagă rău deloc, deși nu este chiar minunea de pe lume, dar face cu genul exact ceea ce trebuie să facă, mai ales că-s multe bucăți de technical acolo. Dacă vreți să vedeți cum este eu aș spune că recomand, nu trebuie ascultat, dar ar merita măcar o dată.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.