Din drum #130

Running Wild – Crossing the blades (2019)

La 3 ani după ultimul lor album de studio iată că dăm din nou de Running Wild. Un EP care probabil prefațează viitorul disc, un EP cu trei peise noi și un cover Kiss, mai precis Strutter. Cum este acest nou Running Wild? Cum îl știți. Absolut de recunoscut, tot ce trebuie și vă așteptați de la ei se găsește acolo. Probabil că la fel va fi și albumul. Merită ascultat, piesele se găsesc separat pe YT, EPul apare oficial pe 6 decembrie. Later edit – A apărut.

Stormwarrior – Norsemen (2019)

Normal, power metal combinat cu ceva speed, sosind din Germania. Un album slăbuț, repetitiv, plictisitor, un album făcut ca să fie, că altă idee nu am despre el. Cred că-n curând am să refuz să mai ascult power, pare-se că este inutil, rar apare ceva bun pe zona asta și fără să ne aducă aminte de ceea ce a fost. Una peste alta eu nu-l recomand, sunt albume mult mai bune de ascultat.

Crystal Sky – Spell of the Witch (2019)

Un alt album de power sau ceva pe aproape, venind de la americani și care începe aproape la fel cum s-a terminat cel de mai sus. Na, așa-i la power. Și acest album m-a dezamăgit și m-a făcut să vreau să trec în viteză peste el, pentru că este greu de suportat să auzi lucruri pe care le-ai auzit de alte o mie de ori. Nu-l recomand nici pe acesta, este pierdere de timp.

Fleshcrawl – Into the Catacombs of Flesh (2019)

După atâta power să vedem ce poate trupa asta de death din Germania. Well, nu poate chiar foarte multe, albumul nu este strălucit, dar este un album care reușește totuși să spună ceva. Este destul de melodic încât să nu sperie lumea, este destul de tehnic încât să ai ce asculta, doar că la final nu va rămâne în amintire ca vreo mare bijuterie. Merge totuși o ascultare.

Prong – Age of Defiance (2019)

Nu este deloc rău acest nou EP al celor de la Prong, dar cu toate acestea pe mine a refuzat să mă dea pe spate. Pentru că este muzica aia de prinde imediat la suflet și muzica aia care este acolo, o asculți și asta este, treci mai departe. Ei bine, EP-ul ăsta este de trecut mai departe, că mari calități nu i-am găsit. Desigur, fanii poate au altă părere, eu personal nu recomand.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.