Din drum #127

Skyblood – Skyblood (2019)

Nu-mi dau seama foarte bine ce vor să cânte suedezii ăștia, dar să spunem că ar fi niscaiva progresiv cu un pic de heavy. Albumul nu este chiar rău, însă la final nu impresionează cu mai nimic. Are câteva faze care te bucură pe moment, doar că la final uiți până și de alea. Nu recomand neapărat o ascultare, mai ales că nu se decid bine ce să cânte, am descoperit până și power acolo. Poate data viitoare.

Junkyard – Old Habits Die Hard (2019)

Sper că americanii nu se iau foarte tare în serios, eu personal chiar nu am reușit să fac asta când vine vorba de noul lor album. Mno, albumul nu este rău, dar parcă e genul ăla de album făcut la mișto, într-o noapte de beție. Sunt ceva lucruri de reținut de pe el, sau mă rog, de plăcut, însă la final aș spune că a doua oară nu-l ascult. Dați o ascultare, poate mă înșel eu.

Redline – Gods and Monsters (2019)

Heavy-metal britanic, combinat cu ceva chestii hard-rock că poate ajunge pe FM, deși clar nu are ce să caute acolo. Nu zic că nu este un album decent, ba chiar are unele clipe când ai putea spune că este bun. Însă de pe el vin lucruri pe care le știi deja, de care ai mai auzit, cu care te-ai mai întâlnit și asta nu dă deloc bine. Cumva trist din punctul ăsta de vedere, de aia nici nu recomand.

Strigoi – Abandon All Faith (2019)

Eu nu știu ce cântă britanicii ăștia. Eh, știu, ceva death metal cu niște faze de doom, un fel de usturoi peste șaorma. Trecând de asta aș spune că albumul nu este deloc rău. E foarte agresiv, foarte tehnic, vocea este ce trebuie, aranjamentele sunt top, ce mai, e ceva ce a reușit. Eu zic să dați o ureche pe el, asta chiar dacă genul nu este chiar ceea ce vă trebuie. Merită, să știți.

Ceremony – Retribution (2019)

Un album de death-metal, aș spune, care vine din Olanda. La fel de bine putea să stea acolo. Este repetitiv, plictisitor, fără vreo idee care să te facă să ciulești urechea. Merge așa cum merge orice album din ăsta fără vreo mare personalitate, se duce de la o piesă la alta, nu lasă nimic în urmă. Eu nu pot să recomand așa ceva, sunt lucruri mult mai bune cu care să vă pierdeți timpul.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.