Din drum #125

Angel Sword – Neon City (2019)

Ceva heavy-metal de pe la anii ’80 sau pe aproape, cu o voce care aduce aminte de Lemmy. Nimic deosebit. Trupa nu are ce să propună nou, mă și mira să o poată face când merge pe zona asta. Niște piese pe alocuri sălcii, pe alocuri aproape de a te enerva, un album care putea mult mai mult, numai că nu a fost să fie. Eu nu-l recomand, se găsesc lucruri mult mai bune decât ăsta.

Leah – Ancient Winter (2019)

Ceva folk-metal simfonic ce sosește de pe plaiurile însorite ale Canadei. Nu este un album rău, dar mi s-a părut cumva plictisitor și repetitiv, sau poate că greșesc eu. Tipa se descurcă bine pe voce, trupa nu este nici ea rea, cu toate acestea albumului îi lipsește acel lucru care să-l facă să fie reținut. Recomand totuși o ascultare, nu are deloc cu ce să strice, să știți.

C.L. Anger – Top Secret – Project Endtime (2019)

Aici avem ceva heavy combinat cu power, totul provenit din Germania. Băieții se află la primul lor album, anul trecut ieșind pe piață cu un demo. Well, oamenii au încercat multe și poate le-ar fi și reușit dacă erau mai atenți. Nu se decid ce să cânte, care să fie tema principală, iar în materie de voce eu spun că sunt probleme mari de tot. Nu aș asculta așa ceva a doua oară, e o glumă proastă.

Bombus – Vulture Culture (2019)

Suedezii vin cu o amestecătură de stiluri din care probabil au crezut că vor obține ceva. Partea proastă este că, așa cum se întâmplă de multe ori, trebuie să te decizi la ceva și ei nu par să fie capabili de asta. Un album despre care nu pot vorbi chiar la modul rău, dar un album care eșuează prin lipsa de constanță și logică. Totuși dați o ascultare, poate eu mă înșel.

Kalmankantaja – Korpi (2019)

Cred că black este ce bagă finlandezii ăștia, cu ceva puncte de atmosferic, probabil și alea care fac diferența. Un album slab, slab de tot. Mi se pare până și prost mixat, deși poate aici sunt cumva subiectiv. În rest este jale, piesele curg aiurea, vocalul se chinuie să ne convingă de ceva, treaba stă cam la fel peste tot, nu sunt schimbări, se merge la fel, ajungi să asculți o piesă de zeci de minute. Nu recomand.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.