Din drum #124

Nibiru Ordeal – Solar Eclipse (2019)

Alt album de power-metal, de data asta sosind din Finlanda. Prost album, din punctul meu de vedere, slab rău. O lălăială cap-coadă, fără logică, fără vreun țel, o producție care nu m-a fericit deloc, o alternare a pieselor care nu ajută sub vreo formă albumul. Nu pot recomanda așa ceva, dar na, dacă vă place genul puteți încerca, sunt destule ciudățenii în el.

Die Krupps – Vision 2020 Vision (2019)

Un album despre care aș spune că este un concept, lucru care nu este neapărat caracteristic celor de la Die Krupps. E un album bun, sănătos, serios, chiar dacă pe unele locuri ar putea plictisi prin lipsa aparentă de idei, prin modul în care seamănă cu alte lucruri din zona asta. Mie personal mi-a plăcut, l-am ascultat cu plăcere și cred că merită șansa sa.

Midnight Force – Gododdin (2019)

Când te chemi așa poți cânta fie hard-rock, fie heavy-metal. Well, britanicii merg clar spre zona de heavy. Slab album, slab rău de tot. Nefinisat, piesele parcă sunt doar ca să fie, vocea se chinuie cu greu să prindă ideea pe care trebuie să o cânte, pe scurt discutăm despre o mare pierdere de timp. Nu pot recomanda, nu am de ce, mișto ar fi ca albumul ăsta să fie uitat.

Conjuring Fate – Curse of the Fallen (2019)

Alt album sosit de la britanici, un fel de heavy-power-metal dacă este să mă iau după ce am ascultat acolo. Nimic deosebit, aș spune. O lălăială cu o voce care pe undeva aduce a Blaze, dar cam asta este tot ce poate să ofere. Un album plicticos, fad, fără vreo calitate deosebită, un disc despre care nu-mi dau seama care îi este utilitatea, dar na, a fost scos, e prea târziu să ne mai întrebăm asta.

Denner’s Inferno – In Amber (2019)

Ceva danezi care prestează heavy-metal, pe alocuri piperat și de alte lucruri. N-am sărit în sus de bucurie, dar nici nu pot da de pământ cu albumul. Este ceva acolo care-l ține cumva la suprafață, doar că nu-mi dau seama ce. Nici măcar nu îndemn la o ascultare, este ciudat, parcă nu s-ar decide bine ce să cânte, dar pentru un experiment muzical eu aș spune că merge. Poate voi vedeți altfel.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.