Din drum #123

Magic Kingdom – MetAlmighty (2019)

Belgia. 2019. Power-metal. Oh, mighty metal or something! Ce să zic, la modul general nu este un album rău. Băieții sunt rapizi, sunt melodici, pe alocuri chiar foarte melodici, însă muzica este tot aia. Nimic deosebit, nimic să rămână în atenție, aceeași goană către ceva despre care nici ei nu știu ce este. Mă rog, un album curățel, obișnuit, care cred că poate fi totuși ascultat.

Great Master – Skull and Bones (Tales from Over the Seas) (2019)

Tot power-metal, numai că de data asta vine din Italia și sună pe alocuri a chestii pe care le cunosc de la Running Wild. Nu sunt sigur dacă au ținut neapărat să-i copieze, dar garantez că le-a ieșit la mare artă, Rolf Kasparek le poate trimite un whiskey pe tema asta. Așa că despre asta este vorba. Un album acolo să fie, cumva decent, dar care imită mult prea bine ceea ce cunosc ceva. Eu nu recomand.

Abigail Williams – Walk Beyond the Dark (2019)

De unde vine numele poate că nu trebuie să mai amintesc, cert este că aici avem ceva americani și un album de extreme metal care combină mai multe chestii (black, atmosferic, poate și ceva metalcore). Cum sună? Sună greu 🙂 Trecând de glumă eu aș spune că este un album care merită ascultat. Are nerv, are forță, are tot ce trebuie ca să vă amintiți cândva de trupă. Give it a try.

Shark Island – Bloodline (2019)

Un album de hard-rock de la americani, gen care din când în când mai scoate ceva. Trupa s-a refăcut în 2017 și cântă pe la festivalurile de hair metal după ce a terminat cu activitatea pe la finalul anilor ’90. Albumul are ceva din parfumul ăla de vechi, de lucruri serioase pe zona aia, și cred că merită o ascultare. E ritmat, pe alocuri catchy, e bine executat. Dați o ascultare, chiar dacă tot rock de FM rămâne.

Mustasch – Killing It For Life (2019)

Suedezii de față aș spune că-s pe zona de heavy-metal la care pe alocuri se adaugă și ceva stoner, nu mult. Albumul nu sună chiar rău și probabil că pe el se găsesc unele lucruri drăguțe, doar că la final a fost un alt album și atât. Nimic deosebit, nimic să iasă în evidență, nimic să impresioneze. Poate că merită o ascultare, cine știe, poate la voi sună altfel.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.