Din drum #120

Crisix – Crisix Session # 1: American Thrash (2019)

Acest album de thrash al spaniolilor nu este altceva decât o colecție de coveruri, aș spune. Găsiți pe el piese de la trupe ca Nuclear Assault, Testament, Exodus, Anthrax sau Forbidden, așa că la prima vedere e numai de bine. Cât de bine le interpretează Crisix decideți singuri. Și da, aș zice că nu strică o ascultare chiar dacă nu discutăm despre nimic nou, ci despre reinterpretări.

Agnostic Front – Get Loud! (2019)

Hardcore americănesc de la formație care nu cred că mai are nevoie de prezentare, e destul de cunoscută. Este un album peste care am avut dificultăți să trec, atât de plicticos și inutil a părut. Mă rog, poate nu mă prinde pe mine genul, deși m-aș mira. Așadar nu-l recomand, îl consider slab, departe de a spune ceva ascultătorului, departe de a rămâne în memorie. Treceți peste.

Esoteric – A Pyrrhic Existence (2019)

Ceva doom metal britanic, dar genul acela de doom care s-ar putea cânta la înmormântare. Mă gândesc că l-au făcut pentru că vine Brexit, chestie care ar putea explica logic existența unui asemenea album. Altfel nu văd de ce ar sta cineva să asculte treaba asta, mă rog, în afară de mine, personaj care uneori mă plictisesc tare rău. Nu recomand nici dacă aș fi plătit, stați departe de el.

Hideous Divinity – Simulacrum (2019)

O chestie care seamănă a brutal death metal și care vine din Italia. Mă rog, sunt pe acolo și ceva chestii de thrash, trupa încearcă să demonstreze că este foarte tehnică, însă asta nu mă distrează deloc. Vorba aia, albumul vine la pachet cu o lipsă de inventivitate de zile mari, motiv pentru care l-am și tras pe margine, nu ia notă de promovare. Boring as fuck. Nu recomand.

Otherwise – Defy (2019)

Nu-mi dau sub o formă seama ce vor să cânte americanii ăștia și recunosc, rar mi se întâmplă asta. Albumul este o combinație de sunete venind din mai multe zone muzicale ale rock-ului, însă prost puse la un loc. În plus băieții nu pare să se decidă pe ce vor să se concentreze, așa că albumul e departe de a fi liniar, de a avea o logică. Treceți peste sau ascultați-l pe riscul vostru.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.