Din drum #119

Pretty Maids – Undress Your Madness (2019)

Exact ce ați aștepta de la acest album al danezilor de la Pretty Maids, exact aia veți primi. Și aș spune că nu este deloc un album rău, trupa reușește să nu facă din heavy-metal ceva plictisitor chair dacă discutăm de un gen în care, din nou, lucrurile s-au cam spus. E un album simpatic, bine legat și interpretat, totul e ce trebuie să fie, trupa este ușor de recunoscut. Recomand, nu strică deloc.

Slayer – The Repentless Killogy (Live At The Forum In Inglewood, CA) (2019)

Am zis că din când în când e bine să mai treci printr-un album live și uite că mă țin de cuvânt. Acum, nu este ca și cum nu am ști la ce să ne așteptăm de la Slayer când vine vorba de muzică sau live-uri. 21 de piese, Slayer-ul care trebuie, un fel de best-of, vorba aia, deci distracție plăcută. Eu nu am fost vreodată fan al trupei, dar ce este acolo este de bine pentru fanii ei și ai genului. Băgați blană, să iasă fum.

Novembers Doom – Nephilim Grove (2019)

Ceva doom combinat cu death sau pe aproape, sosind de la niște nenea americani. Un album slăbuț, care nu mi-a spus nimic, repetitiv și plictisitor sau repetitiv până la plictiseală. Poate nici nu mă mai prinde pe mine genul, nu știu, dar sincer, așa ceva nu trebuia să vadă lumina zilei. Nu recomand, nu văd de ce aș face asta, nu-i nimic de reținut de pe acest disc.

My Last Whisper – Ascended (2019)

Ceva power-metal cu apucături clare de heavy, cam asta propun suedezii de față. Nimic deosebit, un power cântat așa cum se cântă el de obicei. Lipsesc ideile care să-l deosebească de alte albume de profil, lipsește și o anume coeziune a albumului și parcă lipsește și forța pe care o regăsim de obicei în genul respectiv. Nu recomand, consider că e pierdere de timp.

Schammasch – Hearts of No Light (2019)

Ceva black-metal combinat cu niște chestii mai de avangardă, totul sosind de la niște elvețieni, loc din care nu te-ai aștepta neapărat la așa ceva. Albumul nu sună chiar rău, este ascultabil, aveți ce găsi pe el, e bine legat și interpretat, trupa arată că știe bine ce face iar piesele reușesc să asigure un echilibru neașteptat. Recomand o ascultare, nu cred că vă strică.

2 comments
    • Well, este un album decent, unul de pe care ai cât de cât ce primi. Nu am sărit în sus, dar nici nu se poate da cu el de pământ 🙂
      În rest… da.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.