Din drum #116

Station – Stained Glass (2019)

Hard-rock din State, foarte aruncat în perioada anilor de glorie ai hair-metal-ului, poate și cu ceva apucături de Lynyrd Skynyrd pe alocuri, dar tare timide și alea din perioada de început. Nu este deloc rău, sună a ceva de gen White Lion fără Bratta și Tramp combinat cu niște Survivor, e digerabil așa, e dulcic, merge la orice. Nu e o nebunie de album, dar merită să dați o ascultare, o să vă placă.

Cirith Ungol – I’m Alive (2019)

După cum spune și titlul discutăm de un album live al americanilor, album care vă oferă prestația lor la festivalul Hammers din Atena. Ce să zic, lăsând deoparte stilul trupei eu aș spune că live-ul ăsta este unul bun și că recitalul ăla le-a ieșit corespunzător. Așa că poate nu ar fi rău să-l ascultați, din când în când merge și un concert, nu doar albume noi. Recomand pentru refresh 🙂

Noctem – The Black Consecration (2019)

Bun acest album de black/death al spaniolilor. Când spun că este bun nu zic că e o minune, genul ăsta oricum nu mă prinde, dar mi-a plăcut ce am auzit aici. E cu agresivitate, e cu riff-uri din alea demente, e cu o voce bună, e cu o construcție bună. Pe scurt, chiar dacă nu va pasionează treaba asta eu zic că tot merită o ascultare, că nu strică. Spania. Ciudată destinație pentru un asemenea album 🙂

Quiet Riot – Hollywood Cowboys (2019)

Un album slab de tot, cu toată stima pe care o port celor de la Quiet Riot, mai ales că într-o anume perioadă îi ascultam la greu. Mi s-a părut un album greoi, scremut, pe alocuri palid și fără energie, un album pus pe picioare doar ca să mai fie. Eu nu-l recomand, dar cei care vor să vadă pe unde mai este trupa asta se pot apuca de el, nu va durea la nivelul la care dor altele. Păcat, se putea mai bine.

Sarke – Gastwerso (2019)

O trupă care cred că s-ar dori de black, trupă care vine din Norvegia. Nu este nimic deosebit la acest album care, chiar dacă debutează tare bine, ajunge să mă plictisească de moarte 15 minute mai târziu. Total neinspirat, cu o voce care pare chiar că nu se lipește mai deloc de partitură, fără idei deosebite, fără realizări tehnice deosebite, cam asta este acest album. Poate fi trecut la capitolul neimportante.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.