Din drum #106

Michael Sweet – Ten (2019)

Nu cred că trebuie să mai zic cine-i omul. Mai puțin plăcut este faptul că merge pe ideea de a imita cumva ceea ce a cântat acum ceva vreme, și asta nu merge. Nimic nu este cum trebuie pe discul ăsta, parcă s-a lucrat prea puțin la el, parcă s-a dorit doar să fie pus pe piață, să apară acolo, nu neapărat în bine. La modul general discutăm de ceva sălciu, lipsit de identitate. Nu aș mai asculta a doua oară.

Kadavar – For the Dead Travel Fast (2019)

Nenea ăștia, germani la origine, se chinuie să bage ceva între heavy-metal și stoner. Ce iese de aici e o glumă sinistră, inutilă și pentru uns stil și altul. Nu le stăpânesc pe vreunul dintre ele, mai este mult până departe, dar na, azi poate să iasă orice pe piață, chiar și acest album. Nu l-aș mai asculta nici plătit, nu oferă nimic, nu este de luat în seamă, nu are nimic să rămână în memorie. Este chiar de evitat.

Municipal Waste – The Last Rager (2019)

Deloc rău EP-ul ăsta. Deloc-deloc. Americanii își fac treaba pe zona lor acolo, un thrash cu ceva crossover și aș spune că și-o fac bine. E un EP care are coi, are idee, are logică, are realizare, are tehnică, are un curs care te face să-l placi. Patru piese, scurte toate, dar exact ce trebuie ca să te scoată un pic din amorțeală. Eu aș zice să treceți peste el, are ce oferi. E bine ce-i acolo.

Down ‘n’ Outz – This Is How We Roll (2019)

Albumul este exact ceea ce este și trupa, o glumiță simpatică. Chiar am zâmbit un pic, mi s-a părut extrem de copilăresc, extrem de pur, la modul nu chiar bun, extrem de în alți ani, din nou nu la modul chiar bun. Nu-l recomand, deși poate ar trebui să o fac, nu-l recomand doar pentru că puținul care putea să fie nu este deloc stăpânit. Desigur, dacă nu aveți ce face… ei, atunci merge o ascultare.

Entrails – Rise of the Reaper (2019)

Mno, mie suedezii ăștia mi-au plăcut. Au coi, au stil, au execuție, au ritm, au chiar și muzicalitate în condițiile în care discutăm de ceva ce se duce spre death-metal. Este un album cumva muzical și tocmai de aceea cred că va prinde la mai multe categorii de public și, recunosc, nu este executat deloc rău. Nu este cel mai mare nume de pe piață, dar eu zic să dați o ascultare.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: