Din drum #103

Epica – Design Your Universe (2019)

Epic acest album al celor de la Epica. Epic de plictisitor, că altceva nu am ce să zic. Au încercat ei să dreagă busuiocul, doar că nu le-a ieșit. Așa că avem o ciorbă în stilul trupei, niciodată unul care să mă dea pe spate, dar mai diluată, mai slabă, mai puțin inspirată ca-n dățile trecute. Eu personal nu recomand albumul ăsta, dar na, cine dorește este liber să încerce.

In Mourning – Garden of Storms (2019)

Un death-metal, poate pe alocuri cu câteva chestii mai black, dar cât se poate de melodic în condițiile astea. Nu am considerat albumul vreo mare minute, a curs plictisitor, repetitiv, pe alocuri chiar agonizant. Genul ăsta a produs lucruri mult mai bune decât albumul de față, album care are momente în care pur și simplu stagnează. Treceți peste el, nu-i nimic deosebit acolo, nici de reținut atenția.

Toxic Holocaust – Primal Future (2019)

Americanii au plecat pe ceva ce semăna cu thrash, adăugând pe parcurs ceva elemente heavy și chiar speed. Ce-a ieșit nu mi s-a părut chiar ok și am avut chiar senzația că albumul suspină inclusiv la capitolul sound, acolo unde ar fi făcut cumva diferența. Altfel este lăbărțat, nesigur, nefinisat și cu o voce care ar dori să amintească de anii de glorie ai genului, doar că se forjează cam tare. Nu recomand.

Angel – Risen (2019)

Alt album de hard-rock care încearcă să bage și ceva glam, doar că americanilor nu le iese așa de bine treaba asta. Temele sunt răsuflate și sunt tratate prost, tot albumul mi se pare inconsecvent, piesele nu sunt deloc legate de o idee și albumul suferă și la capitolul tehnică, nu e cine știe ce am auzit acolo. Este un album peste care se poate trece, nu va lăsa vreo amintire, este din zona aceea de inutil.

Gatecreeper – Deserted (2019)

În forță, exact și livrând cam ceea ce te-ai aștepta de la un album de death-metal, așa poate fi considerat acest produs discografic al americanilor de la Gatecreeper. E un masacru de la cap la coadă, unul pe alocuri mai bun, pe alocuri mai puțin bun, e un album pe zona lui, asta ai vrea să auzi, asta primești, cu unele teme mai vechi incluse. Cu toate acestea nu este neapărat să-l ascultați.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: