De vară

Printr-un colț de buză
se scurg definitiv tăcerile,
corzile vocale se asigură
că nu vor mai ustura în van.

Vise pierdute la baza trotuarului,
pași rapizi și triști
pe peroane murdare
care n-au existat vreodată.

Porumbei morți
zburând ireal
către țărmuri
care nu se mai văd.

Învârtindu-se mereu
cercul ia un cuțit
și înjunghie repetat
perfecțiunea perfidă a pătratului.

Molfăind o chiflă veche
viața râde în stația de autobuz
privind morții care merg
către cimitirele lor zilnice.

 

14 comments
 1. Ești un individ fără coloană cu probleme psihice. Crezi că mă face un ignore pe o rețea de trivia? Doar fraierii se enervează de la fotbal. Eu trăiesc, tu înveți să mori zilnic. Poet ratat!

  • Mircea, nu de fotbal era vorba, la modul general. Aia a fost picătura. Altfel, drum bun 🙂 Mai mult nu vorbesc, tocmai din respect pentru tine 🙂
   PS – Sper că-ți mai amintești de ce am primit un ban de la tine, recte pentru că am spus că-mi plac ungurii, după care te-ai apucat de lăudat inclusiv ungurii și ce-a mai picat la îndemână și mi-ai dat add din nou.
   De ce mai stai pe rețeaua aia… dacă este așa nenorocită? Simplu: aici ești acceptat așa cum poate nu ești acceptat la serviciu. Nasol. Să te umplu puțin de spume: sunt acceptat și acolo așa cum sunt în viața de toate zilele. Desigur, dacă ai un serviciu, nu pot garanta asta. Dar dacă ai, atunci pleacă, nu ți-e bine acolo.
   Cât despre poet ratat… vorbește despre asta când ai să ai măcar un volum publicat. Și nici măcar atunci nu o poți face. Singura ta poezie este aceea în care suprasolicitezi omul de la ore mici ale nopții până la alea în care poate omul lucrează din greu, dar nu este ca și cum ai fi întrebat vreodată dacă deranjezi 🙂
   Cum spuneam… nu mă porni. Pornește-mă și scriu un post strict despre tine și despre cei ca tine. Las-o așa, am spus deja că e treabă de respect 🙂
   Mă bucur că Ana este departe de tine, sincer 🙂

   • Aia a fost mizerie ce ai făcut cu Răzvan Abigail. L-ai acuzat că este criminal și că a băgat oameni în Colectiv. Te caută oamenii să te altoiască pentru faza cu Răzvan. Pe Catalin Scînteie l-ai făcut profitor și l-ai înjurat ca în fața cortului. Pe Vlad Bușcă l-ai înjurat. Tu chiar nu ai limită? Nu mă amenința! Eu nu sunt Bufnit. Ne vedem la tribunal amice dacă faci ce mă ameninți și îți promit că o să trăiesc cu burta la soare de pe urma ta. Dacă ai o țâră de minte eu te sfătuiesc să îți vezi de câlții tăi!

    • Ba Mircea, eu nu stiu despre ce e vorba. M-am oprit doar pentru a constata cu soc si groaza ce proasta-i ma-ta.
     Serios. Cum pizda ma-tii sa ameninti cu tribunalul, ba, tampitule, dupa ce ii zici unuia ca e poet ratat?
     Nu, serios, pariez ca ma-ta se fute disperata-n cur cu tractoristi la bariera in speranta absurda ca asa va face un copil mai de cacat decat tine.
     Mori in bezna, boul baltii.

     • Individul ăsta pe care îl aperi este o jigodie. Cine nu este pe placul lui îl face criminal în Colectiv. Îmi pare rău că m-am lăsat influențat de jigodia asta. Până și pe prietenul lui Cătălin l-a făcut albie de porci. Pe Răzvan l-a înjurat pentru că a cântat la Metalhead Meeting. L-a făcut criminal și muzician lipsit de talent. Citește unul din articolele anterioare! Ar trebui să îți păstrezi înjurăturile pentru tine! Toți organizatorii îi vor da interdicție pentru faza cu Abigail . Eu asta îi reproșez faza cu Răzvan. Atât! Omul îmi este prieten și un muzician adevărat.
      Deja am pierdut prea mult timp cu el și cu fanii lui.

     • Nu-l apar pe el, iti zic doar ca esti idiot. Faci diferenta?

      Nu stiu cine-s papagalii aia de carr vorbesti. Ceva saracii pe care nu dau doua flegme.

      Mie mi se brehane pula de cine are dreptate, eu doar iti fut rasa-n gat de keyboard warrior care ameninta cu tribunalul, da?

      Esti un cacat de om. Atat.

    • @Manowar – Acum am citit și eu chestia cu tribunalul. #facepalm. Păcat că am dat re-add după ce-a făcut ce-a făcut. M-am prins târziu de ce era de fapt în lista mea. Omul ălora. Eh, asta este, după Colectiv mi-am făcut mulți dușmani pentru că le-am spus tuturor ce gândesc despre ei, departe de convențional și corectitudine politică, și asta a durut și doare. Mi se rupe pula de toți la un loc la o adică.
     Stai calm acolo unde ești, mă, că ești bine. Ai scăpat de panarama asta de nație 🙂 Nu-ți mai fă nervi degeaba, nu merită 🙂

     • Da’ nu-mi fac nervi deloc. Unde pula mea as ajunge daca m-as enerva pentru fiecare calic care urla dupa ma-sa, tovarasa educatoare, tribunal si alte alea…doar ma pisam pe el de sclav oparit.

      Sa-ti bagi pula – tribunal. Dau trei labe daca lache asta flausat are bani sa mearga la un avocat.

 2. Ok, hai că am sosit de la un eveniment neplăcut și deja mi-a ajuns. O să preiau eu de aici.
  Mircea tată, ia aminte aici:
  1. Pe Cătălin nu l-am făcut vreodată albie de porci, dacă de Scânteie este vorba. Am spus doar ce este de spus despre el, și cred că știu mai bine unele lucruri. Dar departe de albie de porci. Însă nu am suportat circul în care a transformat tot ce-a fost la Colectiv.
  2. Pe Răzvan l-am înjurat pentru că este tâmpit și susține exact persoana despre care în alte vremuri spunea alte lucruri, dacă de Răzvan de la Abigail e vorba. Și da, din punctul meu de vedere este inclusiv lipsit de talent și am voie să afirm asta, ca să nu mai spun că NU suport ipocrizia.
  Trecând de asta, mi se rupe de interdicția voastră. Nu mai fac parte din lumea aia, nu mai vreau să intru în ea și rar am să apar la vreun concert. Și știi de ce? Pentru că lumea aia e plină de carcalaci cum ești și tu, care când sunt călcați pe coadă denaturează lucrurile. Cum ar fi aia cu criminalul. Eu am spus că toți cei care-l susțin pe Emil, adică ăla care a băgat peste 800 de oameni în Colectiv, sunt răspunzători moral pentru ce s-a întâmplat acolo. Sunt asasini morali, citește bine, bă, ASASINI MORALI. Și sunt așa pentru că au susținut și vor susține în continuare o scenă așa cum a fost ea până la Colectiv.
  Și-acum, cu o vorbă dragă lui Manowar, prietenul pe care văd deja că ți l-ai făcut, marș la căcat cu minciunile astea de aici, mai ales că le spui pe banii mei.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.