De acasă #24

21 Bridges (2019)

Un action ciudat de bine dozat ținând cont de ce filme sunt de găsit pe zona asta. Un Chadwick Boseman care mi s-a destul de inspirat în a face acest rol și un scenariu care reușește să te țină treaz până la capăt, ceea ce este destul de rar mai ales când sfârșitul devine cumva intuibil. Sau extrem de intuibil pentru unii. Este de văzut, mai ales că stați acasă și nu aveți ce face.

Bad Boys For Life (2020)

Partea a treia a filmului pare un pic trasă de păr, dar până la final reușește să supraviețuiască. Martin Lawrence însă s-a îngrășat ca un purcel. Will Smith reușește să joace, reușește chiar să arate în rare cazuri că este actorul din I Am Legend, dar cu toate acestea văd că se ține de prostii. Filmul mrită văzut, are câteva faze chiar drăguțe. Sper să nu mai apară și a patra parte, chiar ar fi prea mult.

The Furies (2019)

Chestia asta este un horror. Sau mă rog, asta se vrea. Recunosc că am râs cu lacrimi, de la interpretarea de 2 lei la efectele care parcă-s desprinse din anii ’90. Păcat de scenariu, pe baza lui se putea face ceva mult mai serios, căci ideea nu este deloc rea. Nu-l recomand nici măcar ca distracție, ideea de bază este că e o porcărie sinistră de film. Absolut sinistru de prost.

How It Ends (2018)

Filmul ăsta ar fi putut să fie bun, doar că nu este. Îl consider o lălăială sinsitră, fără cap și fără coadă, fără vreo urmă de logică. Nu știu cui dau ăștia de la Netflix scenariile la făcut, dar aici a fost jale mare. Nici măcar Forest Whitaker nu reușește să salveze ceva din el, scenariul nu-l lasă aproape deloc să joace. Nu-l recomand nici măcar dacă nu aveți ce face acasă.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.