De acasă #21

The machinist (2004)

Christian Bale în fața unui rol imens. Rol care seamănă al naibii de mult, cumva și filmul, cu ceea ce Johnny Depp presta în același an în Secret window. Cum de au apărut astea două în același an habar nu am, dar a fost un an bun. Ce să zic, merită văzut, e un rol din aceeași zonă cu Joker de anul acesta și ar fi păcat să-l ratați, așa cum era să o fac eu.

Once Upon a Time … in Hollywood (2019)

Un excelent biopic al anilor aceia, mai ales a modului cum s-au simțit ei pentru cei de jos, cei pentru care au contat cel mai mult. Și un final alternativ, în stil Tarantino. DiCaprio joacă foarte bine, Pitt îl secondează și el fără probleme iar la film trebuie să vă duceți fără idei legate de sânge și mațe, filmul ăsta este despre altceva. Din punctul meu de vedere este o altă capodoperă semnată de Quentin Tarantino, dar ăsta sunt doar eu 🙂

Easy A (2010)

O comedioară nici prea-prea, nici foarte-foarte, comedioară care o are în rolul principal pe Emma Stone. Nici nu știu ce să spun despre ea. La prima vedere ar aduce unele idei legate de societatea de azi și nevoia de socializare, ca și despre unde pot duce ele când nu le mai ții în mână. La a doua vedere se putea mult mai bine. Pentru duminică seara este bun, chiar foarte bun. Și Emma arată decent.

The Two Popes (2019)

Filmul nu este vreo operă de artă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie văzut. Este bine făcut, din punctul meu de vedere, arată câteva lucruri deosebit de interesante și te lasă să-ți dai seama de unele treburi din interiorul Bisericii. Cât despre cei doi care dialoghează, Anthony Hopkins bate de departe, este infernal de bun chiar și la vârsta asta. Un film care cred că trebuie văzut.

Showtime (2002)

O glumă absolut imbecilă la adresa ideei de film și mai ales la adresa ideii de comedie. În rolurile principale Robert de Niro și Eddie Murphy, secondați în rolul principal feminin de Rene Russo, dar nimeni și nimic nu poate scoate ceva din mizeria aia de scenariu. Totul este plat, glumele sunt imbecile, filmul este intuibil, cei trei joacă cu frâna de mână trasă. Dacă dați de el, săriți peste. Nu merită.

2 comments
    • Exact așa a fost și la mine, de aia am ajuns la el, nici nu știam că există așa ceva.
      Apoi… să ai un an bun. Cum ți-l dorești tu să fie. Și să te bucuri de el.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.