De acasă #20

Rambo: Last blood (2019)

Ultimul, sper, film din seria Rambo. Nu de alta, dar Stallone nu mai arată nici pe departe ca unul care să mai ducă o asemenea partitură. Și-așa, până și acum a părut cea forțat la vârsta lui. Trecând de asta, ca film de acțiune avem un Rambo bun, cu cam tot ce ne așteptăm de la el, un Rambo de zilele noastre, fără jungle, fără războaie asiatice și alte alea. Eu îl recomand, chiar merită o vizionare.

The hustle (2019)

Mai este puțin și Anne Hathaway nu va mai fi bună de pr0n. Deja se vede asta pe fața ei. Și nu știu ce va face în clipa aia, pentru că actriță nu a fost vreodată, cineva a mințit-o că ar putea fi așa ceva. O comedie care putea fi mai mișto, dar nu este, o Anne care putea juca mai bine, dar mătură Rebel Wilson cu ea pe jos, un film care trece neobservat. Nu-l recomand nici dacă nu aveți ce face.

Ready or not (2019)

Comedie și horror la un loc. Băi, ideea de la care pleacă este absolut excelentă. Acum trebuie luat în calcul că filmul s-a dorit un fel de mișto la adresa filmelor de gen. Până la un punct aș spune că i-a ieșit treaba. Samara Weaving nu se descurcă deloc rău și cred că ați putea găsi câteva scene care merită atenția în pelicula asta. Dați un ochi pe film, poate o să vă placă, e un pic altfel.

The knight before Christmas (2019)

O comedioară de sezon, vorba aia, poate ne mai scoate din mizeria cu Home alone. Pe scurt, un cavaler medieval ajunge în vremurile moderne, acolo unde dă de o domniță care-i dezamăgită în dragoste. Nu vă așteptați la minuni, nu vor fi. Însă ce pot spune este că a fost unul dintre cele mai simpatice, liniștite și calde filme văzute în ultima vreme. Poate-i dați o șansă, eu cred că merită.

Hitsville: The Making of Motown (2019)

Un documentar pe care nu trebuie să-l ratați. Berry Gordy și Smokey Robinson vorbind despre ceea ce a fost Motown. Și Motown chiar a fost ceva, sunt sigur că muzica aia nu se va mai repeta vreodată, trecând de rolul pe care l-a avut în ceea ce privește dispariția porcăriilor cu segregarea rasială. Hrană pentru suflet de iubitor de muzică, aia este documentarul, mai ales că eu sunt mort după Motown. Nu ratați, ar fi păcat.

2 comments
  1. Ready or Not am si eu pe lista, de cand am vazut-o pe Weaving (sora metaforica a lui Margot Robbie) in Mayhem, un film cu si despre corporatisti psihopati 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.