Cupa Bloggerilor, varianta CF Hal’Ba

FOTBAL

Cred că nimeni nu ne poate reproșa nimic. Am încercat să nu încurcăm pe nimeni, clasându-ne de altfel pe locul 8. Spun am încercat pentru că i-am încurcat pe cei de la #construim, care s-au trezit cu un gol anulat din motive legate de faptul că Bogdan tocmai anunța sosirea lui Papen și noi ne-am oprit să dăm onorul, așa cum se cuvine când vine vorba de un asemenea oaspete.

Altfel, sper ca până la anul să ne mai vedem de ceva ori și, mai ales dacă respectiva competiție se va desfășura tot la București, să oferim suporterilor noștri ceva mai multe motive de bucurie 🙂

SPONSORI, PARTENERI

Din nou, nu văd ce ni s-ar putea reproșa. Încă de la sosirea noastră acolo ne-am decis să fim extrem de apropiați de ei. Desigur, cel mai volubil dintre parteneri a fost Heineken, așa că ne-am decis să ținem aproape. Și, cum se îndepărta, cum ne duceam să-l aducem înapoi. Desigur, am încercat un dialog și cu Aqua Carpatica, dar acesta a fost sporadic, însă nu putem spune că a lipsit. Însă cu Heineken am tot vorbit, inclusiv în perioada în care am stat la terasă înainte să ajungem la Open Pub.

Despre principalul sponsor, Orange, numai de bine, mai ales după modul în care se alerga după pachetele pre-pay prin Open Pub. Mai precis, se alerga după pachetele cu sigla Stelei, alea cu Dinamo și Rapid nefiind o problemă, ceea ce ne spune că discuțiile cu sau despre echipa din templul fotbalului românesc sunt mult mai aprofundate decât cu celelalte două. Nu mai vorbim de faptul că, dacă tot eram la fotbal, Orange ne-a permis să ne jucăm și cu aplicația Fotbal Info, așa că și legătura cu ei a fost una strânsă.

Desigur, pentru că o discuție cu bere și fotbal merge dusă la iarbă verde, ne-am așezat liniștiți pe terenurile Federației Române de Rugby, unele dintre cele mai bune pe care am jucat și care pot fi închiriate pentru diferite tipuri de evenimente sportive.

N-am discutat mai deloc cu cei de la Canyon, dar asta este normal când nu te numeri printre cei mai buni portari, jucători sau printre golgeteri. Na, data viitoare. Cu cine nu ne-am văzut chiar deloc au fost cei de la Editura Litera, dar am înțeles că vine și vremea asta.

Și să mai spunem că la fel de aproape precum Heineken ne-au fost și organizatorii de la SportMeet, cărora aș zice eu că le-a ieșit extrem de bine evenimentul. Și merită un bravo sincer din partea mea. Bravo, Bogdan, bravo, Alin.

DE FINAL

De final le mulțumesc colegilor mei, adică Animaloo, Ciprian, Adelin, Neuron, Victor, Dragoș, Ciprian și Adrian pentru că na, au decis ca în zi de sâmbătă să joace fotbal în loc să se ocupe de alte lucruri mai lumești pentru o asemenea zi. Și sper să ținem legătura, să ieșim în continuare la fotbal și, anul viitor, să ne vedem, măcar o parte din noi, din nou în aceeași echipă, CF Hal’Ba.

Numai bine, tuturor.

 

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.