Cowboys & aliens (2011)

O navă extraterestră ajunge prin Arizona undeva la finalul anilor 1800. Misiunea este să pună mâna pe Pământ, și de început încep cu zona aflată în plin Wild West. Numai că bețivii nu se lasă.

Ei bine, ăsta este filmul care trece lejer pe primul loc la capitolul “tâmpenie în stare agravată”. Nu pentru că nimic de acolo nu este credibil, nu pentru că te umflă râsul văzând cât de prost sunt organizate treburile, nu pentru că rămâi mască în fața dialogurilor fără sens și acțiunilor fără logică. Nu, nimic din toate acestea. Ci pur și simplu pentru că este extrem de greu de crezut că există o asemenea peliculă și că mai are și 6,1 pe IMDB. Nu că asta ar conta, IMDB-ul este oricum un loc unde penetrează toți ciudații.

Însă filmul are și logica sa. Daniel Craig este unul dintre ele și sunt sigur că fanele n-au ratat să-l vadă și aici. Olivia Wilde este celălalt motiv, iar doctorița din Dr. House nu dezamăgește, este o doamnă mișto. Și mai departe? Mai departe avem un film care se bate de la egal la egal cu valoarea desenelor animate de prost gust de pe canalele pe care le livrează RCS-ul și cu realizarea unei cărți de colorat rezultată după o beție zdravănă.

De evitat, în toate circumstanțele posibile.

IMDB

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.