CF Hal’Ba la Cupa Bloggerilor: venim să facem bine ca să nu facem rău!

CFHDacă nu știați, vă spun eu acum că weekend-ul este plin de sport. Mai precis de Cupa Bloggerilor la fotbal, eveniment anual pe care Bogdan și Alin îl transformă în tradiție.

Și cum anul trecut am lipsit de la el, deși fusesem invitat să joc într-una din echipe, anul acesta am zis să-mi iau revanșa și să-mi conduc echipa spre victorie din postura de căpitan. Desigur, căpitan de formă căci la noi, în CF Hal’Ba, toți suntem egali și fiecare avem în raniță bastonul de mareșal 🙂

Așa că i-am adunat pe numiții Ciprian, Dragoș, Neuron, Bogdan, Adelin, Ciprian, Victor și Adrian și ne-am înscris. Mai multe amănunte despre echipa noastră găsiți aici, iar dacă vreți să vedeți cu cine ar urma să jucăm puteți consulta lista de aici. Suntem opt echipe, patru din București, câte una din Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău, plus o echipă formată din cei care nu aveau echipă și au fost ajutați de organizatori să-și facă una.

Una dintre cele mai mișto grupe pe care mi le pot imagina este aceea în care am evolua noi, CF Hal’Ba, alături de FC BR și Echipa Mahmură. Glumind puțin, aș spune că acea grupă nu ar mai semăna a fotbal, ci a adunarea săptămânală a alcoolicilor anonimi. Dar să nu anticipăm 🙂

Iar dacă vă întrebați de la ce ne-am luat denumirea, ei bine, aceasta vine de la halbă, desigur, dar și de la sintagma “în ce HAL joci, bă!”, una la care ținem foarte mult din anumite puncte de vedere 🙂

În ceea ce privește obiectivul, am declarat încă de la început că venim să ne simțim bine. La ce denumire avem estimăm că pe măsură ce va trece timpul ne vom simți din ce în ce mai bine, ca să zic așa. Și le mulțumesc colegilor de echipă că au acceptat să facă parte din nebunia asta, sperând că ne vom duce la capăt dorința de a ne distra și socializa sportiv în zi de weekend.

Mai pe scurt, noi suntem CF Hal’Ba și venim să facem bine ca să nu facem rău!

Iar la final, pentru că nimic nu poate exista fără oameni care să se implice și să ducă lucrurile la capăt, să spun și cine sunt aceștia. Organizatorii Cupei Bloggerilor sunt cei de la SportMeet.ro, avându-i ca sponsori pe Orange și ca parteneri pe Federația Română de Rugby (pe terenurile căreia se va desfășura competiția), Canyon, Editura Litera, Heineken și Aqua Carpatica. Desigur, le mulțumim tuturor pentru eforturile făcute și sperăm să ne dovedim demni de provocarea pe care ne-au lansat-o!

10 comments
    • Ne trebuie și galerie. Ar fi frumos să auzim de pe margine ceva în gen “Uite halba și berarii/Depășesc iar adversarii” sau, de ce nu, “Multă bere și răchie/Și marcăm în veselie” :)))

  1. ca să nu m-apuc să dau click pe toate linkurile, la ce oră şi unde se poate face galerie? animaloo parcă zicea ceva de federaţia de rugby, pe vreun teren din spatele stadionului ăla cumva?

    • Campionatul se desfășoară exact pe terenul din spatele celui de rugby. Intrarea pe la Cașin, în spatele tribunelor se găsește și terenul al doilea, de antrenament, pe care sunt amenajate terenurile de fotbal. Cât despre ore, din emailurile schimbate am înțeles că vom începe la 14.00 cu grupele și vom termina la 21.00, cu premierea, având pauză între 17.00 și 18.00 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.