Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim

Pentru ca prima zi a festivalului Rock The City a fost dedicata rock-ului romanesc si pentru ca Heaven Shall Burn au incheiat ziua respectiva, am putea spuna ca oradenii de la Celelalte Cuvinte au fost headlinerii primei zile.

Pentru ca aniverseaza 30 de ani de activitate, Celelalte Cuvinte au fost ceva mai des in Bucuresti anul acesta, spre deosebire de alti ani cand un asemenea concert era o raritate. A fost in primul rand concertul aniversar, dar si cel din Jukebox, in fata unui public mult mai restrans decat cel de la Sala Palatului, dar mult mai pus pe distractie. Daca mai punem la socoteala si faptul ca trupa trebuia sa ajunga si la aniversarea Club A, mai avem putin si putem spune ca s-au mutat la Bucuresti.

Concertul de la Rock The City a diferit putin fata de celelalte doua. Formatia oradeana este una mai aparte, in sensul ca se incalzeste ceva mai greu pana sa ajunga la, sa-i spunem, “viteza maxima”.

Ei bine, de data aceasta, neavand la dispozitie 3 ore de concert, au debutat direct in forta, apasand inca de la inceput pedala de acceleratie. Si a fost bine, pentru ca mie mi s-a parut cel mai bun recital al zilei, chiar daca dupa ei au urmat Heaven Shall Burn.

Calin, Marcel, Tiberiu, Leontin si Ovidiu formeaza oricum un ansamblu rutinat, asa ca s-au simtit excelent pe scena si i-au facut sa se simta bine si pe cei din fata lor. Puteau sa fie cei care incheie seara, asta daca ne raportam strict la faptul ca prima zi a fost dedicata rock-ului romanesc, Heaven Shall Burn intrand acolo probabil pentru ca nu a dorit sau nu a putut sa cante intr-o alta zi.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.

Cronica, aici.

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.