Bucharest Pride vs. Marșul Normalității, egal între tâmpiți

Câteva cuvinte despre mizeriile astea două desfășurate în weekend.

1. Preferințele sexuale se țin acasă și sunt alegerea fiecăruia. Asta dacă ești om normal. Dacă ești anormal, faci exact cum au făcut cele două adunături de inutili de azi. Cine vrea sex cu o persoană de același sex, să-l facă. La fel, cine vrea sex cu o persoană de sex opus, să-l facă. E corpul lui, sunt găurile sale, este modul său de a avea plăcere, la capitolul acesta nu ai ce să susții sau să înfierezi.

2. Familia se ține acasă și este alegerea fiecăruia. Asta dacă ești om normal. Dacă ești anormal, faci exact cum au făcut cele două adunături de inutili de azi. La fel ca mai sus, cine vrea familie cu o persoană de același sex, să o aibă, cine vrea cu o persoană de sex opus, să o aibă. Am unele mici rețineri când vine vorba de adopții, dar cunosc destui copii din familii “normale” care ar fi avut mult mai multe șanse în compania unor gay pe care, de asemenea, îi cunosc. Însă voi continua să am rețineri.

3. Să aduci în discuție credința și Biserica la Marșul Normalității în condițiile în care popii prestează activități gay pe manele este cea mai mare distracție la care cred că se poate asista. Iar aia cu “România, țară ortodoxă” este criminală. Sincer, mai bine homosexuală decât cu ortodoxismul practicat acum.

Așadar, în weekend am avut parte de două adunături de tâmpiți care, în lipsa unor activități utile care să implice un minimum de IQ, au pus-o de un derby anemic al gândirii de colț de bloc, arbitrat de apucături și mentalități de Ev Mediu, meci din care s-au ales cu un egal care nu folosește nimănui.

Un egal între tâmpiți.

Ceea ce trebuie să ne bucure este că, din câte am citit, a fost vorba de doar vreo 600.

2 comments
  1. dacă toată lumea ar fi de acord că a fi gay nu e ceva anormal, și bieţii oameni n-ar fi omorâţi cu pietre doar pentru că se ţin de mână in public, nu ar exista genul ăsta de manifestaţii.

    am prieteni gay, asocierea lor cu manelele mi se pare jignitoare. ca tot articolul, de altfel.

    • Din nefericire asocierea aia există, iar realitatea, dacă vrem să fie realitate, nu ne lasă să o ocolim. Plus că acolo era vorba de fețele bisericești aduse în discuție din punct de vedere al curățeniei morale. Asta dacă vrem să ne facem bine. Dacă vrem să continuăm să fim români, atunci ascundem totul sub preș și țipăm că suntem buni și alții vor să ne facă rău, de la daci încoace.
      În rest, este perfect. Mă bucur că articolul ți se pare într-un fel 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.