Beth Hart – War In My Mind (2019)

Cam greu să vorbești despre acest nou album al lui Beth Hart în trei cuvinte, așa că na, devine acel gen de album care necesită postarea sa separată.

Partea cea mai grea este că după ce-l asculți… nu prea știi ce să spui. Este un album care pur și simplu te lasă mască. Este dark, este angoasant și angoasat, este plin de suflet, este extraordinar făcut, este tot ce vreți voi. Vocea lui Beth curge pe el așa cum parcă nu a curs vreodată, iar la capitolul instrumentație nu ai ce reproșa, oamenii sunt cu ea acolo, parcă nici Bonamassa nu lipsește.

War In My Mind nu este un album ușor de ascultat. Nici pe departe. Este apăsător, este genul acela de album care cere totul de la tine, cauți fiecare vers, îl asociezi imediat, încerci să-l potrivești muzicii, cauți să pricepi tot, să o introduci chiar pe Beth în el, să faci de așa natură încât la final să ai un tot. Și dacă-l ai… atunci vei constata că este imens, că discul este poate cea mai bună chestie pe care ai ascultat-o anul ăsta și că ești fericit că ai prins-o pe fata asta pe aici și că se mai face muzică de genul acesta. War In My Mind trebuie ascultat atunci când ai cu adevărat chef de el, altfel îl ratezi.

Așa că nu-l ratați, nu aveți voie să faceți asta. La nivel muzical ar merita fără probleme un Oscar și probabil că treaba asta ar fi tranșată încă din ziua lansării. Beth nu lasă nici o șansă, poate tocmai pentru că nu face concesii muzicii. Pentru ea și prin ea trăiește.

Șampion lig album, pe cuvânt!

Comments 2

  • Super! Ascult Beth Hart de ceva vreme. Am ascultat albumul la căști BO. Fabulos!

    • E un termen bun “fabulos” ăla. Și totuși, după ce asculți albumul, poți avea senzația că e prea puțin.
      Na, Beth. Face ea ce face și iese cu câte o bijuterie la liman 🙂

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this: