a doua victorie a Echipei Bloggerilor la Romanian Corporate Sports 2013 la fotbal

Echipa Bloggerilor continuă evoluțiile bune în Romanian Corporate Sports 2013 la fotbal. După debutul victorios cu Oracle (4-2), al doilea meci al competiției i-au adus în fața bloggerilor pe cei de la Medlife.

Nu aș spune că a fost neapărat un meci ușor, dar aș spune că a fost un meci pe care echipa noastră nu avea cum să-l piardă, indiferent cât s-ar fi jucat. Prima repriză a fost ceva mai echilibrată, cu multe ratări din partea noastră, dar a doua a pus lucrurile la punct, iar bloggerii au urcat destul de repede la un 3-0 comod, care nu mai punea problema învingătoarei. Rezultat menținut fără probleme chiar și după ce echipa a schimbat din mers toată garnitura, ba mai mult, rezultat care putea fi și mai clar pentru că pe final am avut câteva ocazii care ar fi putut mări diferența.

Una peste alta suntem neînvinși și sperăm să rămânem așa și după ziua de miercuri, următoarea etapă, când vom întâlni echipa celor de la RTC.

Despre mine nu sunt multe de spus. Am intrat pe teren, de data asta mult mai sus de careul nostru, nu am făcut cine știe ce minuni pe-acolo, am încercat câteva pase și am fost ajutat de Cezar să trec peste două sau trei situații în care mi-ar fi fost mai greu să mă descurc singur, lucru pentru care-i mulțumesc. Am și ieșit pe final, chinuit de o întindere care mă stresează și la ora aceasta.

De asemenea, nu pot să nu le mulțumesc colegilor pentru că au trecut peste meciul halucinant din Supercupă, permițându-mi încă să evoluez alături de ei 🙂

Hai cu fotbalul, hai cu victoria. Miercuri!

2 comments
    • Aoleu! :)) Se rezolvă!
      PS – Către blog. Dacă vrei către Facebook sau Twitter, zi și se rezolvă. Azi am cam fost în pană cu link-urile, m-a făcut și Bogdan atent de dimineață. Silly me :))

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.