7-5 în meciul de tenis de 24 de ore

Duminică noaptea, pe la 3.00, eram pe undeva prin Otopeni, pentru meciul de tenis de 24 de ore. Cum adversarul meu nu a sosit, am schimbat eu echipa şi am devenit adversarul lui Dragoş, care ar fi urmat să intre după mine dacă lucrurile stăteau normal. Na, asta este, continuă să mă distreze oamenii care se înscriu la ceva ce ştiu că nu vor participa. Chestie românească, nu alta.

Am bătut cu 7-5, după un set pe care mi l-am complicat inutil de la 5-2. Cheia, zic eu, a stat în faptul că m-am acomodat mult mai repede cu racheta decât a reuşit să o facă Dragoş, şi asta m-a dus la set.

Cât despre Head Graphene, nu am foarte mult de spus după o oră şi ceva de coabitat pe teren. Mi-ar trebui mai mult timp pentru a mă obişnui cu ea. Poate o să mai am cândva şansa de a o folosi, până atunci mă rezum la a mea, parcă făcută pentru mâna şi stilul meu de joc.

Următorul eveniment sportiv la care am să particip este diseară, când Echipa Bloggerilor va intra pe teren pentru meciul din Cupa Media cu Mediafax. Din ce am înţeles, şi cel mai greu de până acum.

3 comments

Dialogăm? :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.